Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Bouwnetwerkbeeldmerk
BNW NIEUWSBRIEF JUNI 2018 juni 2018
hoofdfoto

Terugblik Smart Cities

De bijeenkomst Smart Cities vond plaats rond het stationsgebied in Utrecht. Dit gebied ondergaat een transformatie om het toenemend aantal passagiers en bezoekers aan te kunnen en om de leefbaarheid, veiligheid en duurzaamheid te verbeteren.

In stadsbrasserie de Utrechter presenteerde Stijn Rademakers van Ector Hoogstad Architechten de ontwikkeling van 's werelds grootste fietsenstalling. Na een kijkje genomen te hebben gingen we verder in restauraunt the Greenhouse met een toelichting op het ontstaan door Debbie van Noort, SPC directeur van Strukton. Een uitgebreider verslag en de foto's vind je op de website.

Update website

De website is enkele jaren geleden volledig vernieuwd maar kan inmiddels wel een visuele update gebruiken. Wie vindt het leuk om hierbij te helpen?

Het gaat dan vooral om het vernieuwen van foto's en kritisch door alle teksten lezen. Je hoeft geen kennis of vaardigheden te hebben om de website aan te passen. Het kost een paar uurtjes tijd, alleen of met wat andere leden samen. We horen het graag via communicatie@bouwnetwerk.net

AVG

Het zal jullie ongetwijfeld niet ontgaan zijn dat per 25 mei de AVG van kracht is. Dit geldt uiteraard ook voor het Bouwnetwerk.

Om hieraan te kunnen voldoen hebben we een aantal maatregelen genomen zoals het plaatsen van een privacy verklaring op de website, jet sluiten van overeenkomsten met leveranciers (bijvoorbeeld de beheerder van de website en de firma van ons boekhoudprogramma) en het beschrijven van processen waar persoonsgegevens in voor komen, zoals nieuwe aanmeldingen, uitschrijvingen en introducties. In de praktijk zullen jullie hier weinig van merken. Mocht je vragen hebben kun je terecht bij het bestuur via secretaris@bouwnetwerk.net

Terugblik: de eerste mentorbijeenkomst

Afgelopen donderdag 24 mei is het mentorprogramma van start gegaan.Het is de eerste keer dat dit vanuit het Bouwnetwerk georganiseerd wordt, met als doel uitwisseling van kennis en ervaring tussen de leden te bevorderen.

Joost Larooij van Neuf & Associates heeft ons actief begeleid als dagvoorzitter. Verschillende koppels zijn gemaakt tussen zowel aan- en afwezigen. In samenwerking met Joost hebben Jacques en Mientje van De Federatie (acteurs) verschillende workshops verzorgd. Aan de hand van een training over Transactionele Analyse (TA) gingen de acteurs in op de theorie en de praktijk middels verschillende scenes. Zo leerden we over de verschillende rollen van kind, volwassene en ouder en het geven van feedback.
De Kick Off vond plaats in de Eendracht, Abcoude. We hebben de dag afgesloten met een borrel. De komende maanden gaan de mentor/ mentee koppels samen een aantal sessies inplannen. Vervolgens is de terugkombijeenkomst gepland op dinsdag 16 oktober. Na deze sessie zal geëvalueerd worden of het mentor programma verder wordt uitgebouwd.

 
 

CONTACT
secretaris@bouwnetwerk.net

  Linkedinlogo

WWW.BOUWNETWERK.NET