Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Bouwnetwerkbeeldmerk
BNW NIEUWSBRIEF juli 2018
hoofdfoto

Co-creatie bij gebiedsontwikkeling

Cruciaal in het succes van ontwikkelingen zijn de publieke ruimten. Het is namelijk de plek waar ieders belang vanzelfsprekend samenkomt met een sterker gevoel van gedeeld eigenaarschap tot gevolg. In het najaar van 2016 heeft State of Flux (in opdracht van de gemeente Utrecht) een programmastrategie neergelegd voor het Berlijnplein. 

Dit plein ligt precies op de grens tussen de bestaande en de nieuwe stad, in het nieuwe Leidsche Rijn Centrum in Leidsche Rijn: de grootste vinexlocatie van Nederland. Het leidde tot  RAUM. Een samenwerkingsverband dat in 2017 en 2018 op deze plek een programma samenstelt, toewerkend naar een permanente voorziening. Hoe het gelukt is om een grote diversiteit aan partners in deze gebiedsontwikkeling te betrekken en wat de gevolgen daarvan zijn voor deze ontwikkeling gaat Donica Buisman ons vertellen.

Meer informatie over de spreker vind je op de website.

Nieuwe leden

In het tweede kwartaal van 2018 mogen we twee nieuwe leden verwelkomen: Caroline Vredebregt, verkoopmanager bij AM en Astrid Boumans, director bij Turner & Townsend.

Astrid heeft zich bij de afgelopen bijeenkomst Smart Cities al geintroduceerd, Caroline zal dit bij de eerstvolgende mogelijkheid doen. Van harte welkom bij het Bouwnetwerk!

Programma Lustrumjaar 2019

Het jaar is pas halverwege en we hebben voor 2018 nog 3 mooie bijeenkomsten op de planning staan. Toch is het alweer tijd om aan het programma van 2019 te denken. Volgend jaar bestaat Bouwnetwerk 35 jaar en daar willen wij wat bijzonders van maken! Input van de leden is hierbij erg gewenst!

Weet je een leuke locatie om te bezoeken, ken je een boeiende spreker en zou je graag een bepaalde workshop willen volgen? Alle ideeën zijn welkom! Ook als je ruimte ter beschikking hebt voor een bijeenkomst of borrel horen we het graag via secretaris@bouwnetwerk.net

Fijne vakantie!

We kunnen al een tijd genieten van heerlijk zomerweer, de vakantie is nu ook in zicht. Namens het Bouwnetwerk een hele fijne en vooral ontspannen tijd gewenst.

Voor je je laptop en telefoon een tijdje opbergt, bezoek nog eenmaal de website en meld je vast aan voor de bijeenkomsten in het najaar. Hopelijk zien we elkaar weer in Utrecht, Den Haag of Engeland!

 
 

CONTACT
secretaris@bouwnetwerk.net

  Linkedinlogo

WWW.BOUWNETWERK.NET