Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Bouwnetwerkbeeldmerk
BNW NIEUWSBRIEF september 2018
hoofdfoto

Terugblik Cocreatie in Gebiedsontwikkeling

RAUM is een stichting die op geheel eigen wijze invulling geeft aan gebiedsontwikkeling op een daarvoor aangewezen kavel midden in Leidsche Rijn (Utrecht). Donica Buisman, directeur RAUM, nam ons met een bevlogen verhaal mee in de ontwikkeling van het gebied en ging met ons in discussie over placemaking, gebiedsontwikkeling en innovatie.

In haar verhaal liet Donica zien hoe je door te doen kan leren en hoe je met behulp van het geleerde komt tot een definitieve invulling van een gebied. Bekijk de foto's en lees verder op de website.

Bestuursdag en opvolging

Begin september heeft het bestuur zich een dag lang gebogen over beleid, ambitie en het programma voor 2019. Dank aan alle leden die bijgedragen hebben met leuke en originele ideeën, sprekers en locaties. Helaas kunnen we niet alle ideeën in he programma opnemen maar jullie input wordt zeer gewaardeerd en draagt bij aan weer n mooi programma. Daarnaast hebben we ook stilgestaan bij de opvolging van Leonie en Anke die begin 2019 hun termijn erop hebben zitten.

Suzanne Groenewold (nu penningmeester) zal de functie van secretaris overnemen van Leonie Bomhof en we hebben al een mogelijke kandidaat voor het penningmeesterschap. We zoeken een bestuurslid dat de rol van communicatie manager op zich wil nemen. Naast het organiseren van een aantal bijeenkomsten houdt deze zich bezig met het plaatsen van nieuwsberichten op de website en het maken van deze nieuwsbrief. Als dit je aanspreekt laat het Nathal Bakker even weten via voorzitter@bouwnetwerk.net.

Afmeldingen bij events

In de afgelopen jaren is het aantal aanmeldingen per event sterk toegenomen, dat is heel mooi voor het Bouwnetwerk! Helaas merken we echter ook dat het aantal afmeldingen kort van te voren ook steeds groter wordt en er zelfs mensen zijn die zonder bericht niet komen. Niet leuk voor degenen die tijd en energie steken in de organisatie van bijeenkomst, maar belangrijker nog een verspilling van geld en voedsel! Zo zijn er afgelopen bijeenkomst Cocreatie op het Berlijnplein in Utrecht maar liefst 13 dames niet komen opdagen!! Graag jullie aandacht voor het zorgvuldig aan- en afmelden:

Via de website kun je je aanmelden. Mocht je alsnog niet kunnen, dan kun je je op dezelfde manier weer afmelden. Ongeveer een week voor de bijeenkomst ontvang je een bevestiging met het definitieve programma en verdere informatie van de secretaris. Dit is het moment dat je deelname definitief is en we de catering vastleggen. Mocht je na bevestiging onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, stuur dan een email naar de secretaris. Doe dat zo snel mogelijk zodat we het aantal deelnemers nog kunnen aanpassen bij de catering.
Uiteraard hebben we er begrip voor dat je op de dag van de bijeenkomst zelf ziek wordt of een calamiteit hebt. Wij houden bij de aantallen ook rekening met een beperkt aantal afmeldingen.
Mocht het aantal afmeldingen op korte termijn zo hoog blijven dan zijn we als bestuur genoodzaakt de kosten door te berekenen. Liever niet natuurlijk, dus heel fijn als je hier rekening mee houdt. Dank namens het bestuur!

Bezoek aan de Tweede Kamer

De laatste bijeenkomst in 2018 is het bezoek aan de Tweede Kamer. We verwachten al een groot aantal leden! De Tweede Kamer is geen publiek gebouw en voor het bezoek moeten we de juiste procedure volgen in verband met de beveiliging. Dit betekent dat iedereen van te voren wordt aangemeld en je een geldig ID bewijs bij je moet hebben.

Het aanmelden zullen wij voor je doen. Dit betekent dat we de definitieve deelnemerslijst zullen opstellen op 1 november en dat we wellicht meer gegevens van je nodig hebben dan normaal. Wij komen hier bij de deelnemers op terug.
We verwachten dat de belangstelling groter is dan het maximaal aantal deelnemers. We zouden het erg waarderen als je zorgvuldig omgaat met je aanmelding en als je onverhoopt toch niet kan, je je snel afmeldt zodat we niet onnodig andere leden teleurstellen.

 
 

CONTACT
secretaris@bouwnetwerk.net

  Linkedinlogo

WWW.BOUWNETWERK.NET