Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Bouwnetwerkbeeldmerk
BNW NIEUWSBRIEF december 2018
hoofdfoto
 

Terugblik Tweede Kamer

Ons lid Janneke Wierikx is werkzaam voor het CDA in de 2e Kamer en heeft Bouwnetwerk uitgenodigd om een bezoek te komen brengen. Met een ingrijpende renovatie van het 2e kamer gebouw in het vooruitzicht heeft Bouwnetwerk deze kans gegrepen en zijn we naar Den Haag gekomen.

We zijn welkom geheten door dhr Erik Ronnes, 2e kamerlid namens CDA, waar onze leden hem het vuur aan de schenen legden door in gesprek te gaan over de mate waarin de renovatie invulling geeft aan duurzaamheid en circulariteit. Na de presentatie van dhr Ronnes hebben Janneke en haar collega Hans de groep rondgeleid door het gebouw. Lees het hele verslag op de website

 

Nieuwjaarsbijeenkomst 2019

Op 18 januari is de Nieuwjaarsbijeenkomst van het Bouwnetwerk. Deze vindt plaats in restaurant A Beautiful Mess in de Bijlmer Bajes.

Voor we met elkaar gaan proosten op het nieuwe jaar en het programma voor het lustrumjaar 2019 bekend maken, is er een rondleiding door de oude Bijlmer Bajes. Aanmelden voor de rondleiding kan tot 3 januari (zodat we genoeg gidsen kunnen regelen), aanmelden voor het diner kan tot 10 januari. Als je dit niet wilt missen, meld je dan meteen aan via deze link.

 

LUSTRUMBOEK: DRAAG JE STEENTJE BIJ!

Meer over ‘bouwvrouwen’. Dit is de insteek van ons Lustrumboek. Een boek dat terugblikt en vooruitkijkt en tevens dient als handboek voor alle ‘bouwvrouwen’, de bouwbranche en natuurlijk voor jou als lid. Gevuld met handige tips, leuke feiten, interviews, quotes, mooie verhalen en projecten.

Wil jij samen met ons dit boek realiseren? Dat kan! En daar zijn wij heel blij mee. Ben jij creatief, goed in schrijven van teksten en/of vormgeving? Heb je goed beeldmateriaal of interessante verhalen? Wij zijn erg benieuwd!

Een andere gewaardeerde manier om dit mooie boek als Bouwnetwerk te kunnen realiseren is in de vorm van een financiële bijdrage. Wij hebben verschillende sponsorpakketten, van S tot XL. Graag horen wij vóór 10 januari of jij een sponsor van het boek wilt zijn. Neem voor beide bijdragen contact op met de Lustrumcommissie.

Met feestelijke groet,
Mariëtte Broesterhuizen, Carlien Oomes, Stephanie Samson, Anne Wagenmakers

 

Mailberichten in spam

Bij het organiseren bij het laatste event ontdekten we dat bij een aantal leden de bevestigingsmail van het event in hun spambox terecht was gekomen. Dit is uiteraard niet de bedoeling en we proberen dit te voorkomen. Wat je zelf kan doen is zorgen dat Bouwnetwerk als afzender (@bouwnetwerk.net) bekend en vertrouwd is bij je mailprogramma.

Mocht je merken dat je mail toch in je spambox terecht komt of helemaal niet aankomt, laat het dan even weten via secretaris@bouwnetwerk.net. Als je je hebt aangemeld voor een bijeenkomst ontvang je ongeveer een week voor aanvang een bevestiging. Daarnaast ontvang je regelmatig (automatische) updates van de website en de nieuwsbrieven.
Mocht je van andere leden horen dat dit niet het geval is, laat het even weten aan het bestuur.

 

Fijne feestdagen!

Nog heel even en dan is 2018 weer voorbij. Wij kijken alweer vooruit naar 2019, voor Bouwnetwerk een lustrumjaar dat we op een bijzondere manier met elkaar gaan vieren. Voor het zover is wensen we jullie hele fijne feestdagen en een goed begin van 2019! We zien elkaar weer in de Bijlmer Bajes!

 
 

CONTACT
secretaris@bouwnetwerk.net

  Linkedinlogo

WWW.BOUWNETWERK.NET