Terugblik Nieuwjaarsbijeenkomst

Op 27 januari j.l. was de nieuwjaarsborrel in de Snorfabriek in Utrecht. Erg leuk om zoveel leden weer bij elkaar te zien, dank voor jullie aanwezigheid! Traditiegetrouw presenteerde het bestuur op deze borrel het nieuwe jaarprogramma.

Het jaarprogramma is terug te zien op onze website. Dit jaar willen we ons richten op het vergroten van ons netwerk zodat nog meer dames zich aansluiten bij ons netwerk. Het thema voor 2017 is dan ook CONNECT. Een uitdaging voor ons allemaal, waar we graag de schouders onder zetten.
Nieuw bij de nieuwjaarsbijeenkomst was ook dat de leden de keuze konden maken waar de fietstocht ging plaats vinden, Delft of Dordrecht. Met een klein verschil is gekozen voor Dordrecht.

Onze gastspreker was Thessa Fonds van Missing Link. Ze had een boeiend verhaal over de wijze waarop historische waarde van plekken weer wordt verbonden met het heden. Inmiddels is Thessa ook lid geworden van Bouwnetwerk dus mocht je haar nog eens willen spreken dan gaat dat vast snel lukken.

Ook hebben we afscheid genomen van Hester Wessels. Zij is voor een termijn van 3 jaar penningmeester geweest en via deze weg willen we haar nogmaals danken voor haar inzet en actieve bijdrage. Ze is opgevolgd door Nathal Bakker van Raad-Huis makelaardij.

Wij kijken weer met veel enthousiasme terug, dank dat jullie er weer bij waren!

vorige pagina