Bouwnetwerk goes Antwerpen!! (29-30 sep)

Het is bekend...!! De excursie 2017 gaat naar het Vlaamse land, om precies te zijn zullen we de stad Antwerpen bezoeken. Een stad die we allemaal kennen van de culinaire hoogstandjes en prachtige winkels. Echter ook op architectuur gebied heeft deze stad veel te bieden. Dat gaan we uitvinden tijdens deze excursie! Wees er snel bij: het aantal plaatsen is beperkt en inschrijven kan tot 25 mei!

Programma: Wordt op een later moment bekend gemaakt, vertrouw erop dat het wederom een fantastisch programma wordt!

Datum: Vertrek vrijdag 29 september 2017 - terug zaterdag 30 september 2017

Kosten: € 250,- per persoon. Dit bedrag is inclusief hotelovernachting met ontbijt, toegangsbewijzen, vervoer in Antwerpen, twee maal lunch, 1 maal borrel en 1 maal diner, exclusief overige drankjes en verzekeringen!. Het restant of tekort wordt op basis van nacalculatie verrekend.

Inschrijven: Geef je nu op! Wees er snel bij…..er zijn slechts 30 plaatsen. Na betaling is je aanmelding pas definitief (bij overinschrijving kijken we naar de volgorde van betaling). Alleen je betaling geldt als je aanmelding (registratie in volgorde van binnenkomst), je hoeft je dus niet via de site in te schrijven!

Inschrijven doe je door voor 25 mei € 250,- over te maken op rekening NL78INGB0005965668 tnv Stichting Bouwnetwerk ovv excursie 2017 en je naam.

Belangrijk
Je deelt je hotelkamer met een andere bouwnetwerkster. Mocht je een hotelkamer voor jezelf willen maak dan € 30 extra over en vermeld dit ook bij je overschrijving. Wij hebben besloten om ieder op eigen gelegenheid naar Antwerpen te laten reizen. Wel is er uiteraard gelegenheid te carpoolen met elkaar, wij zullen dit voor jullie faciliteren. Op een later tijdstip krijgen jullie van ons nog een mail met details!

Met Vlaamse groet, het ‘Bouwnetwerk goes Antwerp’ team van 2017,

Marjon Mors, Dorothee Pape, Danielle van Steeg, Nathal Bakker