Wat is Bouwnetwerk?

Een netwerk voor ondernemende en ambitieuze vrouwen in de bouw! Vrouwen uit alle werkvelden van de bouwwereld zijn in het netwerk vertegenwoordigd: van architecten tot projectontwikkelaars en van aannemers tot beleidsmakers. Het bouwnetwerk is in 1984 opgericht  en heeft ca. 120 leden. BNW organiseert meerdere keren per jaar vakinhoudelijke en inspirerende bijeenkomsten en excursies voor haar leden. 

Zes keer per jaar organiseert het Bouwnetwerk netwerkbijeenkomsten bij of over spraakmakende projecten in het land. Ook organiseert het netwerk een keer per jaar een meerdaagse excursie, naar interessante steden, in binnen of buitenland. Naast aandacht voor architectuur, stedenbouw, openbare ruimte en cultuur (-historie), is er ook tijd voor netwerken, gezelligheid en lekker eten.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in het Bouwnetwerk? Kom dan een keer langs tijdens een bijeenkomst, zodat we kennis met elkaar kunnen maken. Mail van te voren onze secretaris dat je komt, dan zorgen wij voor een warm welkom!

"Het Bouwnetwerk is voor mij een inspiratiebron als het gaat om de inhoudelijke discussies die we voeren, de bijzondere, vernieuwende plekken die we met elkaar bezoeken en de binnen- en buitenland excursies die we organiseren. Daarnaast is het Bouwnetwerk ook een echt nétwerk waar je relevante en handige contacten opdoet."

Maartje Brand - Brandbeeld